Dr.Hamer II.rész


Ryke Geerd Hamer


Ryke Geerd Hamer
 (1935. május 17. – 2017. július 2.)volt német orvos , a germán új gyógyászat ( GNM ), korábban German New Medicine és New Medicine néven is ismert pszeudogyógyászati ​​rendszer megalkotója . állítólag képes meggyógyítani a rákot .  A Svájci Rákellenes Liga „veszélyesnek” minősítette Hamer megközelítését, különösen azért, mert hamis biztonságérzetbe ringatja a betegeket, így megfosztják őket más hatékony kezelésektől. 

Hamer 1963-tól 1986-ig rendelkezett orvosi gyakorlati engedéllyel, amikor azt műhiba miatt visszavonták . Rendszere 1995-ben került a nyilvánosság elé, amikor egy rákos gyermek szülei megtagadták az orvosi kezelést (kemoterápiát vagy kemoterápiát) Hamer módszerei javára. Hamert visszaélés miatt vádolták meg, és több európai országban bebörtönözték.

Hamer azt állította, hogy módszere a mainstream klinikai orvoslás "germán" alternatívája, amely állítása szerint a nem zsidók megtizedelésére irányuló zsidó összeesküvés része.

Életrajz

Ryke Geerd Hamer Mettmannban , Észak-Rajna-Vesztfáliában , Németországban született 1935-ben. 18 évesen szerezte meg középiskolai diplomáját , és Tübingenben kezdte meg az orvosi és teológiai tanulmányait , ahol megismerkedett Sigrid Oldenburg orvostanhallgatóval, aki később felesége lett. . 20 évesen Hamer letette az előzetes orvosi vizsgát, majd 1962 áprilisában Marburgban , Hesse államban . 1963-ban kapott orvosdoktori oklevelet. A tübingeni és a heidelbergi egyetemi klinikákon eltöltött évek után, Hamer 1972-ben fejezte be belgyógyász szakirányát. Feleségével több praxisban is dolgozott és számos találmányt szabadalmaztatott . 

Hamer orvosi tevékenységi engedélyét 1986-ban visszavonták egy bírósági ítélettel, amelyet 2003-ban ismét megerősítettek. Hamer gyakorlatának folytatása során többször is nyomozást indítottak ellene műhiba és betegek halálát okozó vádak miatt. 1997 és 1998 között tizenkét hónapos börtönbüntetésre ítélték Németországban, és 2004 szeptemberétől 2006 februárjáig a franciaországi Fleury-Mérogisban töltött börtönbüntetést csalás és engedély nélküli orvosi gyakorlat miatt.

Hamer habilitációs dolgozatát a Tübingeni Egyetemen a GNM-ről többszöri vizsgálat után az orvosi kar több tagja elutasította, és arra a következtetésre jutott, hogy munkájából hiányoznak a tudományos módszerek és a reprodukálhatóság, és érvei nem támasztják alá elméleteit.  Hamer azt állította, hogy rendszere ellenőrizhető, és a szlovákiai Nagyszombati Egyetem már megerősítette egyes elméleteit. [3] Valójában a Nagyszombati Egyetemnek nincs valódi orvosi kara, és azok a dokumentumok, amelyek állítólagosan megerősítették álláspontját, nem állnak rendelkezésre és nem regisztráltak az egyetemen. Az az egyetem is elutasította habilitációs dolgozatát. 

Hamer önkéntes száműzetésben élt Spanyolországban 2007 márciusáig, amikor is a spanyol egészségügyi hatóságok több tucat megelőzhető halálesetért tartották felelősnek.  1997-ben Hamernek Németországban, Belgiumban, Olaszországban, Ausztriában és Hollandiában volt klinikája,  és Norvégiában élt 82 éves korában, 2017. július 2-án, agyvérzésben bekövetkezett haláláig . 

Germán új gyógyászat

1978. augusztus 8-án Hamer fiát, Dirket az utolsó olasz király fia, a savoyai Vittorio Emanuele lelőtte , miközben egy jachton aludt Cavallo mellett, és az év december 7-én meghalt.  Valamivel Dirk halála után Hamernél hererák alakult ki, és úgy gondolta, hogy a két esemény között összefüggés van, ezért elkezdte fejleszteni a Germanic New Medicine-t (GNM), amely "öt biológiai törvényében" foglalható össze: 

  • 1. törvény ("vasszabály"): A súlyos betegségek sokk eseményből erednek, amelyet az egyén nagyon nehéznek, nagyon akutnak, drámainak és elszigeteltnek él meg. A sokk pszichológiai konfliktustartalma meghatározza az agyban az aktivitási fókusz megjelenésének helyét, amely a CT -vizsgálat során koncentrikus gyűrűk halmazaként, úgynevezett "Hamer-gócokként" látható, amelyek megfelelnek a betegség helyének az agyban. test. A konfliktus későbbi kialakulása meghatározza mind az agyi fókusz, mind a betegség kialakulását.
  • 2. törvény (a betegség kétfázisú jellege): Az a beteg, aki nem oldotta meg konfliktusát, az első, aktív konfliktusfázisban van, ahol a szimpatikus idegrendszer dominál, és amely "megfázásos betegségként" nyilvánul meg hideg bőr és végtagok, stressz kíséretében. , fogyás és alvászavarok . Ha sikerül megoldaniuk a konfliktust, egy második, feloldás utáni gyógyulási fázisba lépnek, amelyben a paraszimpatikus idegrendszer dominál, amelyet általában külön "meleg" ( reumás , fertőző , allergiás ) betegségként diagnosztizálnak.stb.) betegség. Ez a második szakasz az, amely általában több kockázattal jár, és a teljes gyógyulás csak a befejezése után következik be. Bizonyos körülmények között előnyösebb lehet a konfliktust nem megoldani, hanem ésszerűen élhető szintre leminősíteni, mint a második fázissal szembenézni.
  • Harmadik törvény (a betegségek ontogenetikai rendszere): Hamer azt javasolja, hogy a betegség progresszióját elsősorban az agy irányítja, vagy a "régi agy" ( agytörzs és kisagy ), vagy az "új agy" ( agy ). A régi agy primitívebb folyamatokat irányít, amelyek az alapvető túléléshez kapcsolódnak, mint például a légzés, az evés és a szaporodás, míg az új agy fejlettebb személyes és társadalmi problémákat kezel, mint például a területi konfliktusok, az elválasztási konfliktusok, valamint az önleértékelés és az identitás. konfliktusok. Hamer kutatásai az embriológia tudományához kötődnek, mivel a betegség előrehaladásának típusát – legyen szó akár szövetfelszaporodásról (tumornövekedés), szövetveszteségről (nekrózis vagy fekélyesedés) vagy funkcionális károsodásról – összekapcsolja az embrionális csíraréteggel.endoderma , mezoderma vagy ektoderma ), amelyből mind a szervszövetek, mind a megfelelő agyi régiók származnak. Azok a konfliktusok, amelyek középpontjában vagy az agytörzsben (amely az endodermából származó testszöveteket szabályozza), vagy a kisagyban (amely a mezodermából származó szöveteket szabályozza) összpontosulnak, sejtszaporodást mutatnak a konfliktus aktív fázisában, és az ebből eredő daganatok pusztulását. a gyógyulási szakasz. A cerebrum által irányított konfliktusok (amelyek a többi mezoderma eredetű szövetet és az összes ektoderma eredetű szövetet érintik) vagy sejtcsökkenést (nekrózisok, fekélyek), vagy az aktív fázis funkciózavarát vagy megszakítását, a gyógyulási szakaszban pedig a sérült szövetek feltöltődését mutatják ( amely daganatként is diagnosztizálható).
  • 4. törvény (Mikrobák ontogenetikai rendszere): A mikrobák nem okoznak betegségeket, hanem a szervezet, az agy koordinálásával, a gyógyulási fázis optimalizálására használja fel őket, feltéve, hogy a szükséges mikrobák szükség esetén rendelkezésre állnak. A gombák és a mikobaktériumok az endodermából származó szöveteken, valamint a mezodermából származó szöveteken hatnak. A baktériumok minden mezoderma eredetű szöveten, a vírusok pedig az ektodermából származó szöveteken hatnak. Hamer fenntartja, hogy ezek a mikrobák ahelyett, hogy ellentétesek lennének a testtel, valójában szükséges szerepet töltenek be a gyógyításban, és hogy a hagyományos orvoslás egyes beavatkozásai kontraproduktívak, mivel beavatkoznak ezekbe a természetes folyamatokba.
  • 5. törvény ("kvintesszencia"): A konfliktus aktív szakasza és a betegségek gyógyulási szakasza, amint azt fentebb leírtuk, a "természet különleges értelmes programjai", amelyeket a faj evolúciója során fejlesztettek ki, hogy lehetővé tegyék az élőlények számára, hogy felülírják mindennapi működésüket annak érdekében, hogy kezelni a különleges vészhelyzeteket.

Ezért Hamer szerint nem léteznek valódi betegségek; sokkal inkább, amit a bevett orvostudomány "betegségnek" nevez, az valójában "a természet különleges értelmes programja" ( sinnvolles biologisches Sonderprogramm ), amelyhez baktériumok, vírusok és gombák tartoznak. A Hamer's GNM azt állítja, hogy minden betegséget és kezelést ezeknek a feltételezéseknek megfelelően magyaráz meg, és ezáltal elkerüli a hagyományos orvoslást. A gyógymód mindig a konfliktus megoldása. Hamer szerint egyes kezelések, például a kemoterápia vagy a fájdalomcsillapító gyógyszerek, például a morfium , halálosak. Ezek a "törvények" a GNM dogmái, nem a természet vagy az orvostudomány törvényei, és ellentétesek az emberi fiziológia tudományos felfogásával. 

Olivia Pilhar eset 

1995-ben Hamert kapcsolatba hozták Olivia Pilhar, egy hatéves osztrák lány esetével, aki Wilms-daganatban szenvedett . Pilhar szülei a Fiat Lux , egy új vallási mozgalom tagjai voltak, amelynek vezetője Uriella Hamerhez utalta őket. A lánynál több "konfliktus" diagnosztizálta, nem pedig rákos. Amikor a szülők megtagadták Pilhar hagyományos orvosi terápiáját, az osztrák kormány megfosztotta gondozási és ellenőrzési jogukat. A szülők lányukkal Spanyolországba menekültek, amely akkoriban Hamer lakhelye volt.

A tárgyalások után, köztük Thomas Klestil osztrák elnök közbelépésével , a szülőket rábeszélték, hogy térjenek vissza Ausztriába. Addigra Pilhar egészségi állapota megromlott. A daganat nagyon nagyra nőtt, négy kilogrammot nyomott, kitöltötte a hasüreg nagy részét, és a tüdejét nyomta. A kezelés hiánya a túlélési valószínűség becslését 90%-ról 10%-ra csökkentette.  Miután a bíróság elrendelte a hagyományos rákkezelést műtéttel, kemoterápiával és sugárterápiával , Pilhar teljesen felépült, és 2010-ben még életben volt. Szülei nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetést kaptak Ausztriában. 

Zsidó összeesküvés elmélet

Hamer azt állította, hogy módszere a mainstream klinikai orvoslás "germán" alternatívája, amely állítása szerint a nem zsidók megtizedelésére irányuló zsidó összeesküvés része. Ebben Hamer megismételte Gerhard Wagner náci orvos antiszemita állításait . Pontosabban Hamer azt állította, hogy a kemoterápiát és a morfiumot a nyugati civilizáció "tömeggyilkolására" használják, míg Izraelben nem alkalmaznak ilyen kezelést . Hamer azt az elképzelést hirdette, hogy a legtöbb német onkológuszsidók, és hogy "Németországban egyetlen zsidót sem kezelnek kemoterápiával". Elmondása szerint injekciós tűket használnak a kemoterápia során a "méregkamrákat" tartalmazó "chipek" beültetésére, amelyek műhold segítségével aktiválhatók, hogy kifejezetten megöljék a betegeket.  Azt javasolta, hogy a 2009-es sertésinfluenza elleni oltási kampányt arra is használják, hogy megjelöljék az embereket ezekkel a "chipekkel", és tagadta a HIV létezését .  Hamer azt is hitte, hogy elméletei elismerésének megtagadása és gyakorlói engedélyének visszavonása zsidó összeesküvés következménye. 

2008-ban Hamer bemutatott egy dokumentumot, amelyben az egyik „ főrabbi ” „Esra”, Iwan Götz megerősítette a zsidó onkológusok közötti összeesküvés létezését, hogy a kemoterápia „kínzását” alkalmazzák minden nem zsidó betegen, miközben a zsidó betegek megkapják a „ a GNM helyes kezelése. Götzöt, a német holokauszttagadót , aki a német birodalom újjáéledésének színterében tevékenykedett, a német bíróságok többször elítélték csalás , rágalmazás , tudományos címekkel való visszaélés miatt (a „főrabbi” cím nem védett Németországban), és okmányhamisítás, többek között. 

Az egészségügyi hatóságok válasza 

A Svájci Onkológiai Társaság Svájci Rákkutató Ligája, a Svájci Orvosi Onkológiai Társaság és a Svájci Alkalmazott Rákkutatási Intézet azt állítja, hogy az orvosi szakirodalomban nem publikáltak egyetlen esetet sem Hamer rákgyógyításáról, sem pedig a szakfolyóiratokban készült tanulmányokról. Könyveinek jelentései "hiányoznak az orvosi értékeléshez elengedhetetlen kiegészítő adatokból", illetve vizsgálatainak orvosi konferenciákon bemutatott előadásai "tudományosan nem meggyőzőek". [2] Ezenkívül a Német Rákkutató Központ , a Német Rákkutató Társaság,  a Német Orvosi Szövetség és a Német Fogyasztói Tanácsok  határozottan nem értenek egyet Hamerrel.

Az alternatív rákkezelések támogatói szintén szkeptikusan fogadják Hamer elméletét, és alátámasztó bizonyítékok és bizonyított betegesetek mellett érvelnek. 

A Hamer által az agyi CT-ben látott Hamer-gócokat a radiológusok gyakori gyűrűs műtermékként azonosították . 

A németországi és az Európai Unió egészségügyi intézménye arra figyelmeztet, hogy a Hamer-terápiák fenyegetik a betegeket. Ha a hatékony kezelést elhanyagolják, Hamer elméleteinek alkalmazása egyes országokban visszaélésként büntetendő. 

Folyamatban vannak a sajtóértesülések Hamer gyakorlatának áldozatairól Európa-szerte. 

Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Ryke_Geerd_Hamer

Külső kép:es.wikidat.com

Tetszett a cikk?

 

 

EgészségVilága cikkajánló

Közönséges levendula vagy keskenylevelű levendula
Népi gyógyászat, Gyógynövények
A levendula az egyik legsokoldalúbban, legváltozatosabban használt finom illatú gyógy-, fűszer- és dísznövény.
Miért lehet hidegben megfázni?
Egészség, Betegségek
Valójában nem a hidegtől fázunk meg, csak hozzájárul ahhoz, hogy fogékonyabbá váljunk a vírusfertőzésre.
Szennyezett levegő hatása
Egészség, Egészség cikkek
A méhlepényig eljuthat a várandós nők által belélegzett szennyezett levegő
Hogyan javítsuk memóriánkat?
Egészség, Egészség cikkek
Olvass véleményeket a cikkünkben leírt módszerekről, amelyek segítségével megelőzheted a memóriavesztést.
A doktor 90 éves anyukája
Egészség, Egészség cikkek
Olga Mjasznyikova 90 éves, de mindig vidám, egészséges és mosolygós! Fő elve, hogy mindig talál magának elfogla ...
Candida-diéta: a tévhittel ellentétben könnyen követhető
Életmód, Fogyókúra
A candidiázis egyre többeket érint, ám a megfelelő étrendet illetően igen ellentmondásos vélemények vannak.
Mennyi bölcsesség és igazság...
Népi gyógyászat, Gyógynövények
Bakos Ferenc mátészalkai parasztorvos verse az ‘50-es évekből: OLVASD VÉGIG!
A szem vitaminjai
Életmód, Táplálkozás
A kielégítő vitaminbevitel minden életkorban fontos, különösen az ételben.
A csoda TE MAGAD VAGY!
Egészség, Egészség cikkek
Higgy a gyógyulásban, csak azt erősítsd! Lelkedben, ha igaz hit, békesség van, a tested is gyógyul, újra EGÉSZ lesz!

További cikkek »

 

 

 

 

EgészségVilága cikkajánló

További cikkek »