A feszes és szép alak sok ember álma

A feszes és szép alak sok ember álma


Csak egy egyszerű mozdulatsor és csak úgy repkednek le rólad a dekák. Mindössze egy perc minden nap…

A feszes és szép alak sok ember álma, de nem mindenkinek adatott meg az, hogy születésétől fogva ilyen legyen. Sokakat zavar a has és derék tájékán az „úszógumi”, és biztosan vannak olyanok is, akik már kétségbe is estek emiatt…

 

De van megoldás! A Ketkes.com szerkesztősége most egy olyan lehetőséget mutat be olvasóinak, ami mindössze 14 nap alatt megszabadít minket a csípő tájéki felesleges zsírpárnáktól!

 

 

Ez az egyszerű gyakorlat, ami a „Nyolcaska” nevet kapta, nagyszerű eredményre vezet, ha rendszeresen elvégezzük. Tehát, nincs más hátra, munkára fel!

A „Nyolcaska” gyakorlat

Ezt a testzsír-csökkentő gyakorlatot először napi 2-4 alkalommal, folyamatosan 1 percig kell elvégezni, az idő haladtával az alkalmankénti folyamatos gyakorlatvégzést felemelhetjük 2-3 percre is. Azért, hogy egy alkalommal se feledkezzünk meg arról, hogy el kell végeznünk ezt a gyakorlatot, állítsuk be telefonunkon az emlékeztető funkciót. Egyébként, így lehet rendszeresen ellenőrizni a folyadékbevitelünket is.

A fitnesz, illetve edzőteremben ezt a gyakorlatot torna- illetve fitneszrúddal hajtják végre, de otthoni körülmények között tökéletesen megfelel e célra egy törölköző is.

1. A gyakorlat megkezdéséhez állj egyenesen, vállszélességű terpeszállásba. A törölköző ellentétes végeit fogjad meg és magad előtt a törölközőt függőlegesen, de mégis feszesen tartva vegyél fel kiinduló testhelyzetet. Anélkül, hogy a törölköző feszességén változtatnál, mozdítsd azt el jobbra úgy, hogy közben függőlegesen marad, majd felfelé és a fejed felett írjál le vele egy félkört úgy, hogy a bal oldaladon fejezd be a mozdulatsort.

 

2. Váltott kéztartással (közben a törölközőt ne engedd el!), az az azt a kezed, amelyik felül volt, most alulra, amelyik alul volt, felülre kerüljön (lásd ábra). Ugyanígy írj le egy félkört a levegőben a törölközővel.

3 Az egész mozdulatsornak úgy kell kinéznie, mintha egy láthatatlan nyolcast írnál le a levegőben. Fontos, hogy a kiindulási testhelyzetből a lábaid ne mozduljanak el, és lehetőleg a csípőd se.

 

Íme, így kell végrehajtani a „Nyolcaska” gyakorlatsort helyesen:

 

Ez a gyakorlat nagyon hatékony, mert erősíti a belső ferde hasizmokat, a hátat és a karizmokat is. Már két hét után látványosan csökkenni fognak a csípőtájéki zsírpárnáid, egészen biztos nagyon elégedett leszel az eredménnyel!

Az eredmény még inkább fokozható, ha a két hetes gyakorlat megkezdése előtt diétázol egy kicsit, hogy megtisztítsd szervezetedet.

Nagyszerű motiváció, hogy végre elérhető közelségbe került a vékony derék és az „úszógumik” nélküli has.

Forrás:ketkes.com

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

EgészségVilága cikkajánló

További cikkek »

 

 

 

 

EgészségVilága cikkajánló

További cikkek »