A női zavarok is megoldhatók

A női zavarok is megoldhatók


 A női zavarok is megoldhatók

 
A nőknek is vannak olyan problémái, melyek a párkapcsolatra hatnak. A nők hangulata és erőnléte eleve labilis, mert ez biztosítja, hogy jól alkalmazkodjanak. Ez a változékonyság maga a nőiség és a női élet szépséges nehézségei miatt fontos, de a nemi érzékenységet is fenntartja.
A hétköznapokban nem jut elegendő tér a szabad reakciókhoz. Helyette az erős önkontroll és a személyes szükségletek önkéntes vagy kényszerű háttérbe szorítása jellemző. Ezzel a nőiség meggyengül, első lépésben a legérzékenyebb és legbensőbb régiókban: gyengül az életkedv, a teljesítőképesség, a kisugárzás, a párkapcsolatba befektethető energia.
Női serkentők kifejlesztésével sok éve próbálkoznak, sikertelenül. Talán még a kék pirulával is kísérleteztek, de maradtak továbbra is a divatba hozott kedély javítók, antidepik, nyugtatók és altatók. Ezeket ajánlják a nőknek. Olykor már a férfiaknak is.
Ezek a próbálkozások oda nem illők és ráadásul ártalmasak, de mint tudományos elképzelés sem helytállók. Erőszakos és egyben primitív módon manipulálják az élet rendszerét.
Természetes úton ható programokkal rendezhető minden olyan zavar, ami funkcionális és erőnléti gyengeség miatt áll fenn. Ez könnyen felismerhető már az általános korlátozottság jeleiből is: mozgásból, panaszokból, lelki életből.
Önállóságra és szabad reakciókra van szükség a belső igényeknek megfelelően, hogy a nő kedvére válogathasson az életből, ami csak elé kerül.
 
Szöveg: Tóth Emese/drtothemese.hu
Fotó: shutterstock
 
 
 
Külső fotó forrása:pxhere.com

 
Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

EgészségVilága cikkajánló

További cikkek »

 

 

 

 

EgészségVilága cikkajánló

További cikkek »