A rák gyökerének megtalálása

A rák gyökerének megtalálása


A rák gyökerének megtalálása

Ez a cikk elképesztően részletes és fontos a rák működésének megértéséhez! Kezedbe adja a megoldást anélkül hogy venned kellene valami "csodaszert!!"


Otto Heinrich Warburg fedezte fel a rák okát 1923-ban, a védelem ettől a halálos betegségtől nagyon egyszerű.

Erről nagyon kevesen tudnak a világon, mert sajnos ez az igazság rejtve van a nyilvánosság előtt.
1931-ben. Otto Heinrich Warburg német tudós (1883. - 1970. ) Nobel-díjat kapott a rák gyökerének megtalálásáért. Dr. Warburg felfedezte, hogy a rák egy antifiziológiai életmód eredménye.
Anti-fiziológiai étrend (főként savas étel) és fizikai inaktivitás révén a szervezet savas környezetet hoz létre, oxigénnel rosszul ellátva.
A sejtsavasság préseli az oxigént, a sejtekben lévő oxigénhiány pedig savas környezetet teremt.

Dr. Warburg azt mondta: "Az oxigénhiány és a savasság ugyanazon érem két oldala: ha az egyiknek van, akkor a másiknak megvan".
Ha túl sok a savasság, automatikusan hiány lesz a szervezetedben, oxigénhiány esetén savas szervezeted lesz. A savas környezet oxigénmentes környezet.
„Ha kiveszed az oxigénjének 35%-át egy egészséges sejtből, két nap alatt rákos sejtté változtathatod” – állította dr. Warburgban.

Dr. Otto Heinrich Warburg
 
"Minden normális sejtnek abszolút szüksége van oxigénre, de a daganatos sejtek képesek nélküle élni. Ez kivétel nélküli szabály."
A daganatszövetek savasak, míg egészségesek lúgosak.

A "Tumor anyagcsere" című munkájában dr. Warburg megmutatta, hogy minden rákos forma két alapvető feltételnek felel meg: a vér savasság és a hipoxia (oxigénhiány).
Megállapította, hogy a daganatos sejtek anaerobak (nem lélegeznek oxigént), és magas koncentrációban nem tudnának életben maradni.

A daganatos sejtek csak glükózzal és oxigénmentes környezetben tudnak életben maradni.
Ezért a rák nem más, mint védekező mechanizmus, amelyet sejtjeink arra használnak, hogy oxigén jelenléte nélkül túléljenek savas környezetben.

Az egészséges sejtek oxigénnel teli lúgos környezetben élnek, ami lehetővé teszi számukra, hogy normálisan működjenek. A daganatos sejtek savas környezetben élnek, alacsony oxigénnel.

A szervezet savassága és lúgossága az ételtől függ
Az emésztési folyamat befejeztével az étel táplálkozási profiljától függően savasság vagy lúgosság állapotát teremt a szervezetben.
Egyszerűen fogalmazva, az organizmus lúgossága attól függ, mit eszünk.
A sav vagy lúgos állapotot 0 és 14 közötti PH skálán mérik, ahol a 7-es semleges zóna. 0-tól 7-ig savanyú, 7-től 14-ig lúgos.
Sejtjeinknek a sikeres működéshez enyhén lúgos pH-értékre van szükségük 7 felett.

Egészséges egyénben a vér pH-értéke 7,40 és 7,45 között van.

A vér folyamatosan szabályozza magát, hogy ne essen anyagcsere savasságba.
Néhány étel azonban savasítja a vért és szennyezi a szervezetet.

Ételek, amelyek savasítják a szervezetet:
Finomított cukor és minden származéka. A legrosszabb mind közül, mert nincsenek fehérjék, zsírok, vitaminok, ásványi anyagok, csak finomított szénhidrátok, amik ártanak a hasnyálmirigynek. A pH-ja 2,1 (nagyon savas).
Hús (mindenféle)
Állati eredetű termékek - tej és sajtok, tejszín, joghurt stb.
Rafinirana sol
Finomított liszt és minden származéka, mint tészta, sütemény, keksz stb.
Kenyér
Margarin
Koffein
Alkohol
Duhan
Minden ipari feldolgozott és konzerv, tartósítószert, mesterséges színeket, ízeket, stabilizátorokat stb. tartalmaz
Antibiotikumok és általában minden gyógyszer.

Lúgosító ételek:
Csupa nyers zöldség. Valaki íze savanyú, de a szervezetben változik és lúgosodik.
Gyümölcs. Például egy citromnak a szervezetben nagyon magas a lúgossága. (Ne tévesszen meg a nagyon savanyú íze).
Mandula. Nagyon lúgosak.
Teljes kiőrlésű: az egyetlen lúgosító szemcse a köles. Az összes többi gabonafélék enyhén savasak, de az ideális étrendhez bizonyos százalékos savtartalom kell, ezért nem árt egy kis gabonapelyhet fogyasztani. Minden gabonapelyhet főzve kell fogyasztani.
A méznek nagyon magas a lúgossága.
Klorofill. A zöld növények nagyon lúgos klorofillt tartalmaznak.
Víz. Fontos az oxigéntermelés szempontjából. Mindig maradj jól hidratált, igyál vizet kis kortyokban egész nap.

Edzek. A gyakorlatok segítenek fenntartani a szervezet lúgosságát, mert oxigént adnak az egész szervezetnek. Az ülő életmód tönkreteszi az életet.

A kemoterápia nem gyógyítja, de súlyosbítja a szervezet savasságát
A kemoterápia olyan mértékben savasítja a szervezetet, amennyire el kell érnie a szervezet alkáli tartalékaiért, hogy a csontokba, fogakba, végtagokba, körmökbe és hajba ágyazott ásványi anyagok (kalcium, magnézium, kálium) feláldozásával semlegesítse a savasságot.
Ezért változásokat észlelünk többek között a kemoterápiában részesülő embereknél.

Más gyógyszerek is súlyosbítják a szervezet savasságát, ezért érdemes minél jobban kerülni azokat.

A helyes pH arány
Mint hangsúlyoztuk, az egészségesen táplálkozó, sok tiszta vizet fogyasztó, sportoló emberben teljesen lehetetlen megjelenni a rák.
Ahhoz, hogy helyesen étkezz, biztosítsd magad 60%-ban lúgos étrendet, és kerüld a leginkább savas termékeket, mint például üdítőt,
Ne élj vissza a sóval, és a lehető legkevesebbet használd.
Ha beteg vagy, ideális, hogy az étrended 80%-ban lúgos legyen.
Ha rákos vagy, akkor azt tanácsolom, hogy minél jobban lúgosítsd a szervezeted. Diétával, testmozgással, stressz elkerülésével és extra klorofill bevitelével ezt elérheted.

Szakértői vélemények
„Minden úgynevezett természetes halál nem más, mint a test savasságával való telítettségének végpontja” – mondta George W. Crile, Clevelandből, a világ egyik leghíresebb sebésze.
"Nem a számtalan betegség neve a fontos, hanem az, hogy mind az alapvető okból származik: túl sok a savasság a szervezetben. " - Dr. Theodore A. Baroody, az "Alkalizálj vagy meghalj" című könyv ("Alkalizálj vagy meghalj"):

"Minden degeneratív betegség okozója a szervezet megnövekedett savassága. Ha egyensúlyzavar lép fel, és a szervezet nagyobb mértékben kezdi el tárolni a savasságot és a méreganyagokat, mint amennyit ki tud választani, akkor betegségek lépnek fel" -

Fotó, Otto Heinrich Warburg

Eredeti szöveg:
Uzrok raka otkrio je Otto Heinrich Warburg još 1923., zaštita od te fatalne bolesti vrlo je jednostavna

Vrlo mali broj ljudi u svijetu zna za to, jer je ta istina nažalost sakrivena od javnosti.
Godine 1931. njemački znanstvenik Otto Heinrich Warburg (1883.-1970.) primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. Dr. Warburg je otkrio da je rak rezultat anti-fiziološkog načina života.

Anti-fiziološkim načinom prehrane (pretežno hranom koja zakiseljuje) i fizičkom neaktivnošću tijelo stvara kiselu sredinu slabo opskrbljenu kisikom.

Stanična kiselost istiskuje kisik, a pomanjkanje kisika u stanicama stvara kiselu sredinu.

Dr. Warburg je rekao: "Pomanjkanje kisika i kiselost su dvije strane iste medalje: ako netko ima jedno, ima i drugo".

Ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kisika u organizmu; ako vam nedostaje kisika imat ćete zakiseljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kisika.

"Oduzmete li zdravoj stanici 35% njezinog kisika, možete je pretvoriti u stanicu raka za samo dva dana", tvrdio je dr. Warburg.

"Sve normalne stanice imaju apsolutnu potrebu za kisikom, ali tumorske stanice mogu živjeti bez njega. To je pravilo bez iznimke".
Tumorska su tkiva kisela, dok su zdrava alkalna

U svojem djelu "Metabolizam tumora", dr. Warburg je pokazao da svi kancerogeni oblici ispunjavaju dva temeljna uvjeta: krvnu kiselost i hipoksiju (pomanjkanje kisika).

Otkrio je, da su tumorske stanice anaerobne (ne udišu kisik) i da ne mogu preživjeti u prisutnosti visokih koncentracija kisika.

Tumorske stanice mogu preživjeti samo uz pomoć glukoze i u sredini bez kisika.

Stoga, karcinom nije ništa drugo nego obrambeni mehanizam, koji naše stanice koriste da bi preživjele u kiseloj sredini bez prisustva kisika.

Zdrave stanice žive u alkalnoj sredini punoj kisika, koja omogućava njihovo normalno funkcioniranje. Tumorske stanice žive u kiseloj sredini siromašnoj kisikom.
Kiselost i alkalnost organizma ovisi o hrani

Nakon što je završen probavni proces, hrana, ovisno o svom nutritivnom profilu, stvara uvjete kiselosti ili alkalnosti u tijelu.

Pojednostavljeno rečeno, alkalnost organizma ovisi o tome što jedemo.

Kiselo ili alkalno stanje mjeri se PH skalom od 0 do 14, gdje je 7 neutralna zona. Od 0 do 7 je kiselo, a od 7 do 14 je alkalno.

Naše stanice, da bi mogle uspješno funkcionirati, trebaju imati lagano alkalan pH, malo iznad 7.

Kod zdravog pojedinca pH krvi nalazi se između 7,40 i 7,45.

Krv se neprestano sama regulira kako ne bi upala u metaboličku kiselost.

Međutim, neka hrana zakiseljuje krv i zagađuje tijelo.

Hrana koja zakiseljuje tijelo:

Rafinirani šećer i svi njegovi derivati. Od svih je najgori, jer nema bjelančevina, masti, vitamina ni minerala, samo rafinirane ugljikohidrate, koji škode gušterači. Njegov pH je 2,1 (veoma kiseo).
Meso (sve vrste)
Proizvodi životinjskog porijekla - mlijeko i sirevi, vrhnje, jogurt itd.
Rafinirana sol
Rafinirano brašno i svi njegovi derivati kao što su tjestenina, torte, keksi itd.
Kruh
Margarin
Kofein
Alkohol
Duhan
Sva industrijski prerađena i konzervirana hrana, koja sadrži konzervanse, umjetne boje, arome, stabilizatore itd.
Antibiotici i općenito svi lijekovi

Hrana koja alkalizira:

Svo sirovo povrće. Neko je kiselo po okusu, ali u tijelu se mijenja i postaje alkalno.
Voće. Na primjer, limun unutar tijela ima veoma visok stupanj alkalnosti. (Nemojte da vas zavara njegov veoma kiseli okus).
Bademi. Vrlo su alkalni.
Integralne žitarice: jedina alkalizirajuća žitarica je proso. Sve su ostale žitarice lagano kisele, no idealna prehrana treba i određeni postotak kiselosti pa valja jesti i nešto žitarica. Sve žitarice moraju se jesti kuhane.
Med. Ima vrlo visoku alkalnost.
Klorofil. Zelene biljke sadrže klorofil koji je veoma alkalan.
Voda. Važna je za proizvodnju kisika. Uvijek budite dobro hidrirani, pijte vode malim gutljajima tijekom cijelog dana.
Vježbanje. Vježbe pomažu održavati alkalnost organizma jer daju kisik cijelom tijelu. Sjedalačkii način života uništava život.

Kemoterapija ne liječi nego pogoršava kiselost organizma

Kemoterapija zakiseljuje tijelo do te mjere da ono mora posegnuti za alkalnim rezervama organizma, kako bi neutraliziralo kiselost žrtvujući minerale (kalcij, magnezij, kalij) ugrađene u kosti, zube, udove, nokte i kosu.

Iz tog razloga primjećujemo promjene na osobama koje primaju kemoterapiju, između ostalog i opadanje kose.

Ostali lijekovi također pogoršavaju kiselost organizma, pa ih valja izbjegavati koliko je to god moguće.
Ispravan omjer pH

Kao što je naglašeno, potpuno je nemoguće da se rak pojavi u nekoj osobi koja se zdravo hrani, pije puno čiste vode i vježba.

Da biste se ispravno hranili, osigurajte si 60% alkalnu prehranu i izbjegavajte proizvode koji su u većini kiseli, kao što su gazirana pića, slatkiši, brza hrana.

Ne zloupotrebljavajte sol te je koristite što je manje moguće.

Ako ste bolesni, idealno je da vam ishrana bude 80% alkalna.

Imate li karcinom, savjet je da alkalizirate tijelo što je više moguće. To možete postići uz pomoć prehrane, vježbe, izbjegavanja stresa i dodatnog unosa klorofila.
Mišljenja stručnjaka

"Sve takozvane prirodne smrti nisu ništa drugo nego terminalna točka zasićenosti tijela kiselošću", rekao je George W. Crile iz Clevelanda, jedan od najpriznatijih kirurga na svijetu.

"Nisu važna bezbrojna imena bolesti, nego činjenica da one sve proizlaze iz osnovnog uzroka: previše kiselosti u tijelu." - Dr. Theodore A. Baroody, knjiga "Alkaliziraj ili umri" ("Alcalize or Die"):

"Povećana zakiseljenost organizma uzrok je svih degenerativnih bolesti. Ako dođe do poremećaja ravnoteže i organizam započne skladištiti kiselost i toksine u većoj mjeri nego što ih može izlučiti, onda se javljaju bolesti" -

Foto, Otto Heinrich Warburg 
Ezt a tartalmat Georgina Vogt tette közzé facebok oldalán

Külső kép: Pixabay.com 
 
Tetszett a cikk?

 

 

EgészségVilága cikkajánló

További cikkek »

 

 

 

 

EgészségVilága cikkajánló

További cikkek »